Trampoline

In de jaren ’60 was naast het parkeerterrein van de Bowling een trampoline-centrum gevestigd. Onder leiding van Victor was het hier mogelijk om je kunstjes op de trampoline te demonstreren en eventueel te lessen. De trampoline had op velen een bijzondere aantrekkingskracht. Je was er lekker sportief bezig en amuseerde je ook nog op een bijzondere manier. Behalve als je een keertje een klein foutje maakte en pardoes tussen de metalen veren belandde of buiten de baan.

trampoline

Jan vd Horst in actie op de trampoline.

Schatgraven

Na sluitingstijd werd er door de medewerkers meteen onder de matten gedoken. Zij scoorden daar een flink inkomen aan kleingeld dat spontaan bij de springers tijdens het vertonen van een aantal kunstjes de zakken ontglipte.

Verhuizing Trampoline’s

Op een gegeven moment zijn de trampoline’s verhuisd vanaf het Gevers Deynootplein naar het strand aan de rechterkant van De Pier. Dat was op zich een leuke locatie, maar het miste toch de beslotenheid en de gezelligheid van het Gevers Deynootplein. Victor in actie op de trampoline was altijd een spectaculair gezicht en trok altijd een hoop extra klanten.

Trampoline Victor

Victor in actie op de trampoline op het strand.
Copyright: Rob Borremans.

Strand Victor

Victor in actie op de trampoline op het strand.
Copyright: Rob Borremans.

 

 

 

 

 

 

 

 

Strand Victor

Victor in actie op de trampoline op het strand.
Copyright: Rob Borremans.

 

Heb je zelf nog foto’s, aanvullingen of andere ideeën. Stuur dan ook gerust een mail naar: info@scheveningentoen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
7 − 1 =