Beach club Tahiti club / Danielz

Op verzoek een stukje over de Tahiti club / Danielz op de boulevard.

Tahiti Club

Tahiti Club

Tahiti club was een Club en Beach club in Scheveningen, Den Haag. Destijds stond het volgende op de website:
“Welkom op de website van de Tahiti club, DE uitgaansgelegenheid op de boulevard van Scheveningen. U kunt bij ons op het terras onder het genot van een tropisch hapje en drankje genieten van het panoramische uitzicht.
Iedere Donderdag-, Vrijdag- en Zaterdagavond verandert de Tahiti Club in een exotische disco waar een gezellige sfeer heerst. De ideale gelegenheid om een geslaagde avond te beginnen, te hebben of af te sluiten.

Donderdagavond van 22.00 uur tot 05.00 h. (VRIJ ENTREE)
Vrijdagavond van 21.00 uur tot 05.00 h. (VRIJ ENTREE)
Zaterdagavond van 21.00 uur tot 05.00 h
** Zaterdag van 21.00 tot 23.00 h. VRIJ ENTREE”
De Tahiti Club stond jaren bekend om zijn gezellige avonden en nachten. Zodra de laatste gasten het restaurant hadden verlaten, werd deze ruimte bij het clubgedeelte gevoegd om een zo groot mogelijk oppervlak te benutten.

In 2007 is de Tahiti Club verbouwd en heeft het tevens een andere naam gekregen, namelijk Beach Club Danielz. De club op Strandweg 43 te Scheveningen stond bekend als een trendy en sfeervolle club. Pluspunt voor de prachtige locatie was dat het direct aan de boulevard van Scheveningen lag. Hier was het dus ook gewoon mogelijk om overdag op een terras in de zon te genieten van een lekker drankje.

Beach Club Danielz

Beach Club Danielz.

De Beach Club was voornamelijk geopend op de vrijdag- en zaterdagnacht, wanneer het echt druk werd in Scheveningen, werd echter ook de zondagnacht meegenomen. In principe was het dus een restaurant, maar later op de avond werd de Beach Club omgetoverd tot een ware discotheek. De afgelopen jaren wist de club een groot aantal artiesten met naam binnen te halen. Zo werden onder andere de DJ’s Gregor Salto en Lucien Fort gestrikt om een avond vol muziek te verzorgen.

De Beach Club heeft het onder de naam Danielz niet lang volgehouden. De eigenaren gingen omringd met de aanwezige gasten op 31 december 2014 feestend het jaar uit, waarna de club één dag later definitief werd gesloten. Na dertig jaar kwam er dan ook een eind aan het tijdperk van Tahiti/Danielz op Strandweg 43.

Beach Club Danielz.

Beach Club Danielz.

Het pand heeft echter niet lang leeggestaan. Inmiddels is mij namelijk ter ore gekomen dat op deze locatie een nieuwe restaurant is geopend genaamd ‘Brooklyn’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
26 ⁄ 13 =