The Hancor Club Badhuisweg 3-5

Mooi gelegen op de Badhuisweg in een riant pand pal naast Hotel / Restaurant Bali zat The Hancor Club, dat vernoemd is naar de eigenaar van toen (Hans en Corrie). Hans was geen onbekende in het uitgaansleven, eerder werkte hij al als portier bij de Beatclub en op een gegeven moment werd hij de uitbater van De Boekanier. The Hancor Club was een ietwat chiquere club voor de wat oudere jongeren. Een gebouw dat is gebouwd voor de eeuwigheid met muren die circa 1 meter dik zijn, dus geen problemen met de buren betreffende geluidsoverlast. In 1998 won de Haagse rockgroep Backbone een talentenjacht die werd gehouden in The Hancor Club in Scheveningen.

Na het tijdperk waarin de club de naam ‘The Hancor Club’ droeg, is de club als Club Live van 2000 tot en met 2005 in handen geweest van pornoactrice Kim Holland, tja, het soort club en dito optredens laten zich raden. De kachel gewoon wat hoger, want de kleding was schaars en de optredens live.

The Hancor Club

Overzicht Badhuisweg hoek Bosschestraat.
Collectie Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Amersfoort, objectnummer [167.183].

In 2005 besloten Kim Holland en haar man Ruud de club te verkopen. Vanaf eind 2005 zitten er nieuwe eigenaars in Club Live, die zich niet zozeer stortten op het imago van Kim Holland en die alleen erotische shows verzorgen zonder lichamelijk contact en zonder Happy Ending. Je kan er terecht voor een paaldansshow, een striptease en ook voor de verrassende DJ’s.

Stripper in Club Live. Foto door: Fablo Bruna, via Flickr.com.

Stripper in Club Live.
Foto door: Fabio Bruna, via Flickr.com.

Stripper in Club Live. Foto door: Fabio Bruna, via Flickr.com.

Stripper in Club Live.
Foto door: Fabio Bruna, via Flickr.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De club is aangekleed (dat kan je niet zeggen van alle actrices) met veel rood pluche en heeft aan beide kanten een lange bar. In het midden bevindt zich een klein podium met twee vaste palen en een goudkleurige stoel. Het enige dat er in de club eigenlijk gebeurt, is dat vrouwen zich sierlijk rondom een paal bewegen en zich daarbij ontdoen van wat kleding en dat zeker niet op een ordinaire manier. Op zaterdagavond is er ook een mannelijke stripper, wat dan weer extra damesbezoek aantrekt. De paaldanseressen worden eigenlijk nooit lastiggevallen, het is in de club heel vrouwvriendelijk, als er onverhoopt toch opdringerige klanten zijn, komt er direct één van de Jerommekes in actie om de boel te sussen. Ook worden er workshops gegeven en lessen in paaldansen, altijd leuk voor vrijgezellenavonden of personeelsuitjes.

Nog even de kleine weetjes:

  • Heren betalen 12 euro entreegeld, voor dames is de entree en het eerste drankje gratis.
  • Er een Pitbull rondloopt die eigenlijk in een verkeerd velletje zit (is meer een knuffelhond).
  • Er veel vaste klanten komen, zelfs uit België en Duitsland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
22 × 29 =